27 Mayıs 2008 Salı

Ela ablam ve bennn

ohhhh be sonunda uyuduk
telefon çalınca anneannem tele koştu ela ablamda biberonu kapıp beni beslemeye başladı uykumuz geldi

nasıl mutluyum




uykumuz geldii

ela ablam halamın kızı ve ben annemin karnındayken beni öpüyordu doğduğum zaman kıskanma evresi geçirdi ama şimdi çok iyi anlaşıyoruz ben onu görünce gülmeye başlıyorum.

Ankara yolculuğumuz


iyiki doğdun eylül ablaa


burda ciddi bakışlarımla işte babamın oğluyum tavrı içindeyim


anneannem ve ben


annemle pozda veriyorum


annemle oynaşırken :)


annem,anneannem ve ali dayım(annemin dayısının oğlu ama benim dayım olmadığı için ona dayı diycem)


eylül ablam elimi ısırırken ama ben azcık ağladım

Annem ve anneannem ile 16 mayıs akşamı babamı istanbulda bırakarak Ankara'ya ilk uzun yolculuğumuza çıktık. 17 Mayıs Eylül ablamın doğum günüydü ilk yaş günü oldugu için orda kutlayacaktık ve annemler çok özledikleri için gitmek istediler.ilk yolculuğumda annemi ve anneannemi hiç üzmedim.dışarıyı çok seviyorum arabada ilgi alanım çünkü her yeni yerde ben başka şeyleri görerek onları keşfediyorum.

Cuma akşamı yola çıktık babam bizi otobüse bindirdi ve sizi çok özliycem oğlumu diyip bizi ugurladı.pazar günüde eylül ablamın doğum gününü Ankara Ahlatlıbel Türk Telekom'da brunch ile doğumgününü kutladıktan sonra 15:30 otobüsü ile İstanbul yolculuğumuza başladık.Gündüz olması ile uyanıktım annem ağlayıp kimseyi rahatsız etmiyim diye gözümün içine bakıyordu.bende annemi dinleyip uslu uslu yolculuğuma devam ettim yani ağlamayarak :) annem ve anneannemin kolları ağrıdı benim hareketliliğime dayanamadı o kolları :) İstanbul'a geldiğimizde babam,dedem ve teyzem bizi bekliyordu nasıl sarılıp koklayıp öptüler beni.çok özlemişler beni.bende onları çok özledim.

Canım oğlum..


sana duygularımı nasıl anlatıp nerden başlayacağımı bilmiyorum.Gerçi anlatacaklarım kelimelere bile dökülmez ama ileride bunları okumaya başladığın zaman,inanki benim hissettiklerimi o an sende yaşayacaksın.

canım oğlum 11/01/2008 'de saat 18:30'da hayata merhaba dedin.aslında seni öyle sabırsızlıkla beklemişiz ki...

Ameliyathaneye çıkarken ameliyathane kapısının önünde anneanneni ve babanı görünce heyecanım birazda olsa yenildi.epidural sezeryan olacağım için hem korku,heyecan ve sevinç biaradaydı.seni ilk ben görecektim annen olarak ve gerçekten öyle oldu sen ağlarken ben seni kokladım bile...seni bebek odasına götürürlerken beni uyutmuşlar sonra ben odaya indim ve sabırsızlıkla seni bekledik.sen geldin ve hayatımıza hoşgeldin paşam diyerek yeni bir hayata merhaba dedik oğlum.

Merhaba...

uzun zamandır hazırlamak isteyipte birtürlü başaramadığım oğlumun bloğunu bugün hazırlamaya kesin karar verdim.Aslında hamileliğimde başlamıştım ama baktım ki düzenlenmesi gerekiyor yeniden hazırlamaya karar verdim umarım oğlum için en güzelini hazırlayabilirim.